25.000e ticket verkocht voor Theater De Willem

23 januari 2020 door Hennie van der Zouw
25.000e ticket verkocht voor Theater De Willem

PAPENDRECHT - Onlangs heeft Theater De Willem maar liefst de 25.000e ticket van het huidige theaterseizoen 2019-2020 verkocht. Dit heeft het theater gevierd samen met de koper van het ticket en de wethouder cultuur.

Wethouder cultuur Corine Verver en bedrijfsleider van Theater De Willem Eric van Schijndel hebben de koper van het 25.000e ticket, mevrouw Van Papendrecht, in het zonnetje gezet. Zij mocht ook een bos bloemen en een tegoedbon voor een voorstelling naar keuze in het Papendrechtse theater in ontvangst nemen.

Directeur Erik Groeneweg is trots op het aantal verkochte kaarten: “Het is geweldig om te zien hoeveel mensen de weg naar Theater De Willem weten te vinden."

Mevrouw Van Papendrecht, woonachtig in Gorinchem, was erg verrast door deze prijs. Ze komt graag naar Theater De Willem, met name naar de matineevoorstellingen op zondag. "Ik vind het een erg intiem en gezellig theater." Ondanks het feit dat mevrouw Van Papendrecht in een rolstoel zit kan ze toch optimaal genieten van voorstellingen in Theater De Willem, het theater is zeer rolstoeltoegankelijk. "Hier zouden veel theaters een voorbeeld aan kunnen nemen! Wat een prachtige plaatsen!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.