Nominatie Duurzaamheidsaward voor Landwinkel de Fruitheerlijkheid

24 september 2014

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Fairtrade Gemeente Dordrecht organiseert dit jaar in samenwerking met de Rabobank Drechtsteden voor de vierde maal de Rabo Duurzaamheidsaward.  Met deze wedstrijd wil de organisatie dat duurzaamheidsinitiatieven en resultaten in de Drechtsteden zichtbaar worden en inspireren. De jury selecteerde deze week uit de 22 aanmeldingen 7 duurzame bedrijfsideeën, waaronder ook ons idee.

I.s.m. Imker Ronald van Doesburg hebben wij een plan ingediend om een Bijen en insecten-educatiestal in de boomgaard te plaatsen.

Onze teeltwijze wordt ondersteund door insecten en bijen. Om dat mooi in beeld te krijgen en groepen bezoekers daar van mee te kunnen laten genieten en te onderwijzen hebben we het plan bedacht.

Wij gaan nu dus door naar de volgende ronde. Deze ronde zal een stemronde worden, rond 20 oktober zullen wij daar informatie over versturen. Uw hulp zal cruciaal zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.