Dag van de Heerlijkheid goed bezocht

13 juli 2019
Dag van de Heerlijkheid goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 juli organiseerde De Heerlijkheid van Papendrecht op en rond de boomgaard weer de Dag van de Heerlijkheid.

Tot op heden werd dit grote evenement om de drie jaar georganiseerd, maar inmiddels is het een jaarlijks evenement geworden (zie ook links onderaan dit bericht).

's Ochtends was het vanwege het regenachtige weer nog rustig, maar tegen het eind van de ochtend werd het al lekker druk. Er stonden zo’n 20 marktkramen op het erf, in de boomgaard en op de Hooizolder. Tal van gasten gaven demonstraties en proeverijen. Er was ook een echte palingroker aanwezig.

Even uitrustten op het boomgaardterras of op de Hooizolder was dan ook heerlijk, onder het genot van een ijsje, kopje koffie/thee of een glaasje sap en wat lekkers erbij.


Jongeren maken een eigen kralenketting


Zelf rode bessen plukken

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.