Heren junioren DES ‘72 doen goede zaken

13 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Heren junioren DES ‘72 doen goede zaken

PAPENDRECHT - De heren junioren van DES ‘72, spelend in het samenwerkingsverband Drechtsteden, weten weer wat winnen is. Zij speelden een uitstekende  wedstrijd tegen Twist/Ventura uit Vlaardingen. Het was een gelijkopgaande wedstrijd tot de rust. Na de thee speelden de heren junioren vanuit een gesloten verdediging en konden hierdoor in de wedstrijd het verschil maken. Toen Twist/Ventura ook nog strafworpen ging missen was de wedstrijd gespeeld en konden de heren junioren door de winst met 27-10 opschuiven naar de 5e plaats.

De D1, die door het NHV een klasse hoger werden ingedeeld, had het heel lastig tegen een sterk Vires et Celiritas. Aan het begin van de wedstrijd kwam de D1 niet aan handballen toe en stond men snel met 5-0 achter. Ondermeer door terug te vallen op het eigen spel en door uitmuntend keeperswerk van Joris den Hartog werd het vlak voor het eindsignaal gelijk. In de laatste minuut wist de D1 op voorsprong te komen en won zij uiteindelijk met 12-13.

De D2 speelde in een spannende wedstrijd tegen Twist D2. Lange tijd kon de D2 bij blijven, maar uiteindelijk werd verloren met 10-07.

De GJC speelde tegen het sterke Drechtsteden. Ook de GJC kon het net niet bolwerken en verloor met 20-15.

De F1 wist ook een prima wedstrijd op de mat te leggen. Zij wonnen bij Oliveo in Pijnacker met 9-3.

De heren 1 speelden tegen de koploper Groene Ster uit Zevenbergen en verloren kansloos met 32-23. De heren speelden voornamelijk tegen zichzelf en de scheidsrechters en incasseerden meerde tijdstraffen waardoor men niet aan handballen toekwam.

De heren 2 speelden een spannende wedstrijd tegen Lelystad. Mede doordat de scheidsrechter zowel in de 1e als de 2e helft een doelpunt vergat te noteren, verloren de heren met 20-21.

De heren 5 konden de goede lijn van vorig weekeinde niet doorzetten in de uitwedstrijd tegen Olympia en verloren ruim met 31-20.

De dames midweek, die de eerste wedstrijd hadden gewonnen, hadden het nu moeilijker tegen DWS. In een sportieve wedstrijd werd gelijk gespeeld met 12-12.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.