Nieuwe locatie Rode Kruis Alblasserwaard feestelijk geopend

11 januari 2020
Nieuwe locatie Rode Kruis Alblasserwaard feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Op vrijdagmiddag 10 januari 2020 is om 17.00 uur, onder grote belangstelling van genodigden, het nieuwe afdelingsgebouw aan de Buitendijks 2 op het Oosteind officieel in gebruik genomen.

Voormalig penningmeester van het district en 'linkin' pin van de afdeling, Piet van Leenen, hield een korte toespraak en knipte vervolgens met een grote schaar de strik los die voor de ingang hing. Met deze handeling werd de nieuwe locatie officieel in gebruik genomen.

Na de openingshandeling was er voor de genodigden alle gelegenheid om het pand te bekijken onder het genot van een hapje en drankje.
Met de ingebruikname van deze nieuwe locatie neemt de afdeling ook gelijk afscheid van de 2 oude locaties, Duivenstraat in Papendrecht en Maaslaan in Sliedrecht.

Foto's: Rode Kruis Alblasserwaard

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.