Koninklijke Onderscheiding voor vijf Papendrechtse brandweermannen

10 januari 2020
Koninklijke Onderscheiding voor vijf Papendrechtse brandweermannen

PAPENDRECHT - Donderdag 9 januari ontvingen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de brandweer diverse leden van het brandweerkorps Papendrecht uit handen van burgemeester Aart-Jan Moerkerke een Koninklijke Onderscheiding. Zij werden onderscheiden omdat ze twintig jaar of langer vrijwilliger zijn en dag en nacht klaar staan om branden te bestrijden en te helpen bij ongelukken.

Onderscheiden werden A. de Jonge (27 augustus 1965, Papendrecht), vrijwilliger sinds februari 1993, B.J. de Winter (10 mei 1964, Papendrecht), vrijwilliger sinds februari 1986, D. van den Herik (4 september 1967, Papendrecht), vrijwilliger sinds september 1985, H. Voogt (3 augustus 1974, Papendrecht) vrijwilliger sinds juli 1999 en M. Heemskerk (19 maart 1967, Papendrecht), vrijwilliger sinds augustus 1988.
Verder kreeg ook de heer A.J. Hameete (geboren 4 april 1970 in Zwijndrecht), vrijwilliger sinds juli 1994 een onderscheiding.

Alle zes werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op de foto ook kinderen die meededen aan het participatietraject 'Jong Papendrecht Denkt Mee'. Zij hadden als idee ingediend dat hulpverleners weleens extra in het zonnetje mogen worden gezet. Dat brachten zij tijdens de nieuwjaarsreceptie meteen in praktijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.