Nieuwe expositie in de Bibliotheek door medewerkers van de Sectie Amateurkunst

09 januari 2020 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Nieuwe expositie in de Bibliotheek. Drie medewerkers van de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in de Bibliotheek aan de Veerweg in Papendrecht.De expositie is samengesteld uit werken van drie amateurkunstenaars uit Papendrecht.

- Dik Alderliesten toont 10 werken in aquarel.
- Thea Bouwman toont 10 iconen in tempera op hout.
- Cobi de Boon toont 8 werken in acryl.

De expositie duurt tot 8 april 2020 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek..

Bijlagen:
- Dik Alderliesten - Winterlandschap
- Thea Bouwman - De Vriendschap
- Cobi de Boon - De Peulen

Foto’s: Ruud van Mourik.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.