Heren 1 Drechtsteden handbal start nieuwe jaar met onnodig verlies

06 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Heren 1 Drechtsteden handbal start nieuwe jaar met onnodig verlies

PAPENDRECHT - Heren 1 van Drechtsteden begon het nieuwe jaar met een thuiswedstrijd tegen Volendam. De uitwedstrijd werd destijds winnend afgesloten. Ook deze wedstrijd hadden de heren winnend kunnen afsluiten als zij meer hadden samengewerkt. Men liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan en kon geen vuist maken tegen het goed spelende Volendam. Uiteindelijk werd verloren met 35-32. Door dit verlies zakt men terug naar de middenmoot in de hoofdklasse.

Heren 2 speelde tegen Najaden en begon slecht en ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Tot aan de rust keek men tegen een achterstand aan. Na de rust werd de achterstand snel weggewerkt en won men de wedstrijd met 29-24.

Heren 5 speelde een verrassend goede wedstrijd tegen het hoger geklasseerde De Treffers. Met rust was nog niet te zeggen wie er met de winst naar huis zou gaan. Na de rust werd dat duidelijke en trok heren 5 de winst over de streep en won met 22-10. Uitblinker in deze wedstrijd was Laurence van Essen.

Heren midweeks kon het net niet bolwerken tegen het hoger geklasseerde Twist/Unitas. In de 2e helft kwam men terug tot 1 punt. Echter Twist/Unitas liet de winst niet meer glippen en won met 18-14 in een leuke en sportieve wedstrijd.

De heren junioren hadden in hun thuiswedstrijd geen enkele moeite met De Treffers en won  met 27-11. Zij hebben de stijgende lijn weer te pakken na een aantal verliespartijen het afgelopen jaar.

De D1 is tussentijds door het Nederlands Handbal Verbond een klasse hoger ingedeeld.
Maar dat weerhield dit team niet van de winst. Tegen Unitas ‘63 werd gewonnen met 18-7.

De D2 had het zichtbaar moeilijker tegen Unitas ‘63, maar speelde wel een goede wedstrijd. Uiteindelijk verloor zij met 18-5.

De gemengde jeugd C speelde tegen Savosa uit Barendrecht. De wedstrijd liep gelijk op, maar in de 2e helft kon Savosa een gaatje slaan en vasthouden waardoor de dD2 verloor met 27-21.

De F jeugd speelde ook een spannende wedstrijd die met 1 punt werd verloren. Aan het einde van de wedstrijd stond er een eindstand van 11-12 op het scorebord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.