Nog maar zes boerderijen in Papendrecht

03 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Nog maar zes boerderijen in Papendrecht

PAPENDRECHT - De stichting Boerderij & Erf beheert een beeldbank van boerderijen in de Alblasserwaard.

Deze stichting is de laatste tijd bezig om haar beeldbank van boerderijen in de Alblasserwaard, Krimpenerwaard en Vijfheerenlanden te actualiseren.

In het kader van deze actie zijn de nu nog overgebleven boerderijen in Papendrecht gefotografeerd door Papendrechter Joost Verweij. Het was daarbij best verrassend om te zien hoe weinig boerderijen Papendrecht nog telt, het zijn er nog maar zes.

Foto's boven: Bosch 52 vroeger en nu.
Bron foto's: Joost Verweij.

Voor de foto's van alle boederijen in Papendrecht, zie https://alblasserwaardfotograaf.nl/boerderijen-in-papendrecht/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.