Stichting Sjaloom kan weer jaren vooruit dankzij gift van Stichting Traveling Light

05 april 2017
Stichting Sjaloom kan weer jaren vooruit dankzij gift van Stichting Traveling Light

PAPENDRECHT - Stichting Traveling Light: Maakt mensen (en organisaties) blij met praktische hulp, financiële steun en/of geestelijke bemoediging, of het nu ver weg is of heel dichtbij...

Eind vorig jaar organiseerde stichting Traveling Light uit Papendrecht een actie om een andere stichting uit hetzelfde dorp financieel te ondersteunen. Stichting Sjaloom, de christelijke boek- en muziekwinkel aan de Veerpromenade in Papendrecht had een extra steuntje in de rug nodig om een nieuwe server en een nieuwe laptop aan te kunnen schaffen.

Afgelopen week kon de server, die dankzij de gift van Stichting Traveling Light kon worden aangeschaft, bij Sjaloom worden geïnstalleerd. De oude server uit 2003 was echt wel aan vervanging toe. Naast de nieuwe server, waarop de website, kassa en andere computers draaien, werd ook een nieuwe laptop aangeschaft... De penningmeester, Jaap van der Linden, is daar heel blij mee. Sjaloom kan nu hopelijk weer jaren vooruit dankzij de gift van Stichting Traveling Light!

Uiteraard nodigt Sjaloom u/jullie van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij Sjaloom, chr. boeken & muziekwinkel aan de Veerpromenade 18. Naast boeken & muziek kunt u er terecht voor mooie kaarten, cadeauartikelen, 2e hands boeken, cd’s en dvd’s.

’T Winkeltje van Stichting Traveling Light is elke zaterdag van 12:00 – 17:00 uur geopend. Het is een gezellig winkeltje met mooie 2e hands spullen en er staat altijd koffie of thee voor u klaar. Verder worden er regelmatig leuke workshops georganiseerd. ’t Winkeltje kunt u vinden aan de Korenbloemstraat 20 in Papendrecht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.