10 jaar Sjaloom chr. boeken & muziek

25 september 2009
10 jaar Sjaloom chr. boeken & muziek

PAPENDRECHT - Op vrijdag 9 oktober is het al weer 10 jaar geleden dat Sjaloom, chr. boeken & muziek , haar winkel opende aan het Bosch in Papendrecht.

In deze afgelopen 10 jaar is Sjaloom uitgegroeid tot een winkel die er mag zijn en die zeker voorziet in de behoefte. Nog maar een paar weken geleden verhuisde de winkel van Bosch 29a naar Veerpromenade 18, wat al snel een schot in de roos bleek te zijn.

Met dankbaarheid kijken bestuur en medewerkers terug naar de afgelopen jaren en naar de eerste weken op de nieuwe locatie.

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober organiseert Sjaloom twee feestelijke dagen, met aanbiedingen en een traktatie voor iedereen. Want wie jarig is trakteert!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.