Sjaloom opent nieuwe winkel

28 augustus 2009
Sjaloom opent nieuwe winkel

PAPENDRECHT - Op vrijdag 28 augustus heeft chr. boekwinkel Sjaloom haar nieuwe winkel geopend.  De avond ervoor was de officiële opening voor genodigden, waarbij voorzitter Kees Boer de winkel opende door het uitspreken van een kort gebed. Verder bedankt hij de vele vrijwilligers voor hun werk de afgelopen maanden.

Indeling
De indeling van de winkel is grotendeels gelijk. Zo staan de boeken en kaarten op de begane grond en de CD's, DVD's en muziekboeken weer op de benedenverdieping. Ook de lees/zithoek is behouden gebleven. Ook staat er een computer met internetverbinding, waar men kan zoeken naar boeken, CD's en DVD's.

Open huis
Op vrijdag 28 augustus en zaterdag 29 augustus is er een open huis en krijgen bezoekers een leuke attentie.
Verder zijn er  komende weken wisselende acties met kortingen tot wel 80%, ook met het oog op het 10-jarig jubileum op 9 oktober 2009.

Nieuwe huisstijl
Sjaloom heeft ook gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de huisstijl te vernieuwen. Zo is er een nieuw logo en is ook de website vernieuwd. Het is nu ook mogelijk om via de website allerlei boeken en CD's te bestellen, zie www.sjaloom.org


Het aanzicht van de winkel

Het welkom bij de ingang.

Een kijkje in de winkel

Voorzitter Kees Boer tijdens de openingstoespraak

De trap naar de benedenverdieping

De benedenverdieping met CD's, DVD's en kaarten.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.