Sjaloom gaat verhuizen en breidt flink uit

20 april 2009
Sjaloom gaat verhuizen en breidt flink uit

PAPENDRECHT - Christelijk boekwinkel Sjaloom gaat eind augustus 2009 verhuizen naar winkelcentrum De Meent in het voormalige pand van makelaarskantoor AGC Geskus.

De bestuursleden Kees Boer en Marianne Krabbendam zijn enthousiast over de nieuwe locatie.
Marianne geeft aan: "We zijn nu gevestigd aan het Bosch en zitten hier aan ons plafond. We kunnen een breed assortiment aanbieden, maar gezien de beperkte ruimte is het allemaal wel erg in elkaar gedrukt.
En vooral met Kerst en Pasen zijn er veel bezoekers en kan het wel eens te druk zijn in de winkel. Sjaloom is bijna tien geleden gestart door vrijwilligers uit diverse Papendrechtse kerken. De eerste jaren was er flinke groei en de laatste jaren kenmerken zich door stabilisatie. Maar nu wordt het weer tijd voor groei.
 
Kees: "Ik vergelijk het met een bootje waar we in zitten, waarvan we niet weten waar we heen varen, maar we willen wel op weg. We stellen ons afhankelijk van de wind die God ons geeft. We wilden graag vooruit gaan, hebben daar om gebeden en kregen toen zelfs een flinke storm, want het is de afgelopen paar maanden ineens hard gegaan!"
En kort na de beslissing om het pand te gaan huren, kreeg Sjaloom een bijzonder aanbod: een boekwinkel ging verbouwen en bood haar complete hoogwaardige interieur aan voor een mooie prijs. Na enig denk- en tekenwerk bleek het goed te passen in de nieuwe winkel.
 
Marianne: "Op de nieuwe locatie kunnen we straks weer gaan groeien. Het winkeloppervlak gaat ongeveer verdubbelen, dus we kunnen het assortiment goed presenteren. Niet alleen de vrijwilligers zijn enthousiast, inmiddels hebben al een aantal klanten aangeboden om mee te helpen met de verbouwing.
De indeling van de winkel blijft grotendeels gelijk. Zo komen de boeken en kaarten op de begane grond en de CD's, DVD's en muziekboeken komen weer op de benedenverdieping. Ook de lees/zithoek blijft behouden. We vinden het belangrijk om de warmte en de sfeer van de huidige winkel te blijven uitstralen"
 
Kees: "We krijgen op 1 juli de sleutel, dus dan gaan we 2 maanden flink aan de slag. En vrijwilligers om mee te helpen zijn van harte welkom!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.