5-Jarig jubileum sjaloom

08 oktober 2004

PAPENDRECHT - Op zaterdag 9 oktober bestaat Christelijke Boekhandel Sjaloom 5 jaar. De boekhandel is opgestart door vrijwilligers uit verschillende kerken in Papendrecht als een stichting.

Na het wegvallen van Christelijke Boekhandel het Lichtbaken bleek er toch duidelijk behoefte te zijn aan een plaatselijke christelijke boekhandel. Op dit moment zijn er zo'n 20 vrijwilligers actief. In de afgelopen jaren is er steeds een omzetgroei geweest.

Er worden niet alleen boeken verkocht, maar ook in toenemende mate CD's en DVD's. Maar ook cadeauartikelen, posters en kaarten worden goed verkocht. Het jubileum wordt van dinsdag 12 oktober tot en met zaterdag 16 oktober gevierd met tal van interessante aanbiedingen. Een aantal aanbiedingen zijn reeds aangekondigd in de speciale feestkrant die vanaf heden af te halen is bij Sjaloom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.