VV Papendrecht trainer Johan Sturrus tekent bij

23 december 2019 door Hennie van der Zouw
VV Papendrecht trainer Johan Sturrus tekent bij

PAPENDRECHT - VV Papendrecht is met Johan Sturrus tot overeenstemming gekomen aangaande verlenging van zijn contract. Dit betekent een derde seizoen voor de hoofdtrainer, die in zijn eerste jaar Papendrecht 1 naar de eerste klasse heeft gebracht.

Johan Sturrus, die toegelaten is tot de trainerscursus TC1, heeft het prima naar zijn zin bij de club en is blij met de contractverlenging. De spelersgroep en het bestuur zijn eveneens verheugd, dat Johan besloten heeft om te blijven. Ook assistent Richard Nardten zal volgend seizoen weer aan de zijde van Johan Sturrus zijn rol vervullen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.