CSG De Lage Waard organiseert kerstdinnershow met leerlingen

20 december 2019 door Hennie van der Zouw
CSG De Lage Waard organiseert kerstdinnershow met leerlingen

PAPENDRECHT - Afgelopen woensdag organiseerde een team enthousiaste docenten samen met leerlingen een kerstdinnershow voor leerlingen, ouders en medewerkers. De aula van de locatie vmbo/mavo was omgetoverd tot een mooie showzaal met gedekte tafels en een podium.

Leerlingen serveerden in een sfeervolle winterse entourage een driegangen menu naar keuze. Tijdens het diner luisterden de gasten naar het kerstverhaal in een ander jasje en was er een muzikaal optreden van de schoolband.

Het was een gezellige avond die ouders, kinderen en het team van CSG De Lage Waard niet snel
vergeten.

CSG De Lage Waard is een open christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo.
CGS De Lage Waard heeft twee vestigingen in Papendrecht: locatie vmbo/mavo (Burgemeester Keijzerweg) en locatie havo/vwo (Vijzellaan).Foto’s:                CSG De Lage Waard
Beschrijving:      Impressie kerstdinnershow

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.