Flits promoveert naar hoofdklasse

16 december 2019 door Hennie van der Zouw
Flits promoveert naar hoofdklasse

PAPENDRECHT - Het was een spannende eerste helft van de competitie voor de meiden B1 van volleybalvereniging Flits. Met twee andere sterke ploegen, Sliedrecht Sport en Voltena, bleef het tot op het laatst spannend.

Pas in de laatste wedstrijd werd het kampioenschap beslist. De meiden, onder leiding van Ferry de Jong en Gerco Schilt, moesten minimaal met 3-1 winnen van hekkensluiter Next Volley uit Dordrecht om het kampioenschap zeker te stellen. De eerste twee sets was Flits oppermachtig.

In de derde set ontbrak de focus om het goede spel vol te houden en werden er onnodige fouten gemaakt. Gelukkig herstelden de meiden zich op tijd en werd het kampioenschap met een 4-0 overwinning binnengehaald. Rhodé, Fianne, Guusje, Jasmijn, Noortje, Nine, Hewin, Tessa en vaste invalster Saskia mogen hierdoor de tweede helft van de competitie in de hoofdklasse van start.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.