PKC neemt koppositie over van LDODK

16 december 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De kraker van het speelweekend was het duel tussen LDODK/Rinsma Modeplein en PKC/SWKGroep. Echter, spannend werd het niet in Gorredijk, waar PKC op alle fronten de betere was. Tot 7-7 kon LDODK partij bieden maar daarna sloegen de Papendrechters een gat, dat niet meer gedicht kon worden door de Friezen. Bij rust stond PKC al met 9-14 voor en in de tweede helft werd de voorsprong nog groter. LDODK was onmachtig in de aanval maar ook verdedigend lukte het de ploeg niet om met name Julie Caluwé van het scoren af te houden. De Belgische werd topscorer met zeven doelpunten. Door de winst neemt PKC de koppositie over van LDODK. (Uitslag: 22-29)

De uitslagen van speelronde zes in de Korfbal League:

TOP/SolarCompleet - GG/IJskoud de Beste: 26-21
Tempo - Blauw-Wit (A): 24-23
LDODK/Rinsma Modeplein - PKC/SWKGroep: 22-29
Fortuna/Delta Logistiek - KZ/Thermo4U: 25-23
DVO/Accountor - DOS'46: 15-19

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.