IJsbaan vanaf vandaag geopend

13 december 2019
IJsbaan vanaf vandaag geopend

PAPENDRECHT - Vanaf vandaag, vrijdag 13 december, is de ijsbaan met écht ijs op het Marktplein weer geopend.

Voor het zevende achtereenvolgende jaar kan men elke dag van de week vrij schaatsen tussen 14:30 en 18:00 uur. Op zaterdagen is de schaatsbaan al vanaf 10:00 uur open. Op Eerste Kerstdag is de ijsbaan gesloten.

Op de ochtenden is de schaatbaan alleen op afspraak geopend voor de basisscholen.

De schaatsbaan staat op het Marktplein van vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.