Santarun Papendrecht afgelast wegens beperkte belangstelling

09 december 2019
Santarun Papendrecht afgelast wegens beperkte belangstelling

PAPENDRECHT - Vandaag heeft de organisatie van de Santa Run, gepland voor 14 december, besloten het evenement niet door te laten gaan.

Voorzitter Egbert Lichtenberg legt uit: "Ondanks alle media aandacht, meer dan 6000 Facebook views, huis aan huis flyers, een speciale Verenigingen Challenge, directe verkoop in de winkelcentra etc. zijn we er niet in geslaagd voldoende deelnemers op de been te krijgen. Heel erg jammer!"

De deelnemers die een Santa pak via de website hebben besteld hebben inmiddels per e-mail bericht ontvangen. Zij ontvangen hun inschrijfgeld deze week terug. Uiteraard mogen zij ervoor kiezen hun inschrijfgeld via Rotary Club Papendrecht te doneren aan het nieuwe hospice De Cirkel, waar het geld oorsponkelijk naar toe was gegaan.

Het andere grote Kerstevent in Papendrecht, het Lichtjesfeest op vrijdag 20 december, gaat wel gewoon door. Ook bij dit evenement wordt een goed doel gesteund, namelijk de stichting Vrienden van het Sophia.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.