Santa Run een groot succes

17 december 2018
Santa Run een groot succes

PAPENDRECHT - Het centrum van Papendrecht kleurde afgelopen zaterdagmiddag knalrood voor de Santa Run van Rotary Club Papendrecht en Atletiek Vereniging Passaat. De Santa Run startte met een energieke warming up door de bekende Papendrechtse atleet Roy Hoornweg. Goed opgewarmd renden of wandelden daarna onder andere honderden schoolkinderen en hun ouders, juffen en meesters 3 kilometer voor het goede doel: groene schoolpleinen.

Na een minuut of 20 kwamen de eerste lopers al weer binnen. Ze werden opgevangen met een echte Santa Run-medaille en warme chocolademelk. Dankzij de gulle sponsors kan iedereen terugkijken op een geslaagde en feestelijke middag.

De scholen die meededen waren De Knotwilg, De Leilinde, ’t Kofschip en De Viermaster. En ook heel wat leden van Passaat liepen mee en sponsorden de actie voor een gezonde speelplek voor de schoolkinderen.

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert Rotary Club Papendrecht weer een feestavond in Landvast. Dat is de tweede actie om geld op te halen voor de groene schoolpleinen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.