Scouting bezorgt kerstkaarten bij ouderen

09 december 2019 door Hennie van der Zouw
Scouting bezorgt kerstkaarten bij ouderen

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend heeft een grote groep jeugdleden van Scouting van Brederode kerstkaarten gemaakt voor ouderen in Papendrecht en Dordrecht. Op zaterdagmiddag hebben de welpen maar liefst meer dan 100 kaarten gemaakt.

Nathan (10) vertelt: "Als ik later oud ben zou ik het heel leuk vinden om een kaart te krijgen. Ik zou het fijn vinden als iemand aan me denkt." Noa (10) vult aan dat ze het heel belangrijk vindt om wat voor ouderen te doen, zeker als ze eenzaam zijn. Rhodé (9) wil de ouderen graag blij maken en verrassen. De leiding licht toe dat Scouting van Brederode het belangrijk vindt om naast leuke spellen ook wat extra's te doen voor de samenleving. Het knutselen en bezorgen van kerstkaarten is daarom al jaren traditie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.