Veel pr's bij miniorenmeerkamp bij de Geul

09 december 2019 door Hennie van der Zouw
Veel pr's bij miniorenmeerkamp bij de Geul

PAPENDRECHT - Gisteren hebben de minioren van de Geul meegedaan aan de Miniorenmeerkamp in het zwembad van Sportcentrum Papendrecht. Alle zwemslagen kwamen bij deze wedstrijd aan bod. De ploeg van de Geul wist maar liefst 29 pr's te verbeteren. De pr van de dag was voor Roos op de 25 m vlinderslag. Zij wist haar tijd met bijna 10 seconden te verbeteren.

De jongens minioren 4, 5 en 6 zwommen van elke slag 50 m.

Tygo en Rens zwemmen in de categorie minioren 4. Tygo wist op de rugslag en de vlinderslag zijn tijd te verbeteren. Rens wist op alle afstanden zijn pr te verbeteren.

Milan, Paul en Owen zwemmen in de categorie minioren 5. Milan wist zijn tijd op de vrije slag te verbeteren en zwom voor het eerst 50 m vlinderslag. Paul wist zijn tijd op de schoolslag te verbeteren en eindigde hiermee op een mooie 2e plaats. Owen wist zijn tijd op de rugslag te verbeteren en eindigde bij zowel de rugslag als de schoolslag op de 3e plaats.

Lucas, Mattias, Sven, Senna en Jesper zwemmen in de categorie minioren 6. Mattias verbeterde zijn tijden op de vrije slag, schoolslag en vlinderslag. Sven verbeterde zijn tijden op de rugslag en de schoolslag. Senna verbeterde zijn tijden op de vrije slag, de rugslag en de schoolslag. Jesper verbeterde zijn tijden op de vrije slag, de schoolslag en de rugslag. Op zowel de vrije slag als de rugslag eindigde hij als 2e en bij de vlinderslag eindigde hij op de 1e plaats.

Sanne en Roos zwemmen in de categorie meisjes minioren 3. Zij hebben 50 m vrije slag, schoolslag en rugslag gezwommen en 25 m vlinderslag. Voor Sanne was dit de eerste keer dat zij deze afstanden zwom en wist op alle afstanden een tijd neer te zetten. Roos verbeterde haar tijd op de vlinderslag.
Bjurn en Lars zwemmen in de categorie jongens minioren 3. Ook zij zwommen 50 m vrije slag, schoolslag en rugslag en 25 m vlinderslag. Bjurn verbeterde zijn tijden op de vrije slag, rugslag en vlinderslag. Hij eindigde bij de vlinderslag als 3e en op zowel de vrije slag, rugslag en schoolslag werd hij 2e.

De meisjes minioren 1 en 2 zwommen van alle afstanden 25 m. Lynn zwemt in de categorie meisjes minioren 1 en wist haar tijd op de vrije slag te verbeteren. Ze eindigde op de vrije slag en de schoolslag op de 3e plaats. Eline zwemt in de categorie meisjes minioren 2. Zij wist op alle afstanden haar tijd te verbeteren. Bij de vrije slag, de rugslag en de schoolslag eindigde zij als 2e.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.