Daniël Hulzebosch en Daan Euser stoppen na dit seizoen bij PKC

05 december 2019 door Hennie van der Zouw
Daniël Hulzebosch en Daan Euser stoppen na dit seizoen bij PKC

PAPENDRECHT - Een promotie op zijn werk heeft Daniël Hulzebosch doen besluiten om eind van het seizoen voorlopig een punt te zetten achter zijn trainersloopbaan op topniveau. In navolging van Hulzebosch heeft Daan Euser aangegeven volgend jaar ook te stoppen als trainer/coach van PKC.

Hiermee komt een einde aan de samenwerking tussen het koppel en PKC. Deze begon vorig jaar en bracht de Papendrechters meteen tot in de finale van de Korfbal League. Dit seizoen zijn Hulzebosch en Euser gestart met het inpassen van een aantal nieuwe spelers.

Het spijt Hulzebosch en Euser zeer om straks afscheid te nemen van PKC. “Er zit dit seizoen veel energie en groeipotentieel in de groep. Ons besluit is zo mogelijk nog een extra motivatie om samen met de spelers het beste uit onszelf te halen om ook dit seizoen mee te spelen om de hoofdprijs.”

Voorzitter Bertjan Scheepbouwer, die Hulzebosch en Euser twee jaar terug aanstelde, is reëel: “We  betreuren het vertrek van Daniël en Daan, maar zo’n kans in je maatschappelijke carrière moet je met beide handen aannemen. Ook het besluit van Daan om niet opnieuw een meerjarige samenwerking met een andere trainer op te gaan bouwen, kunnen wij begrijpen. Wij danken Daniël en Daan voor hun grote inzet voor onze vereniging maar nemen zeker nog geen afscheid van dit duo. We kijken met veel vertrouwen uit naar de rest van het seizoen.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.