Huijzer Advocaten in top 5 Advocaatscore

05 december 2019
Huijzer Advocaten in top 5 Advocaatscore

PAPENDRECHT - Voor bedrijven zijn goede reviews op websites tegenwoordig van groot belang. Advocatenkantoor Huijzer advocaten, gevestigd aan het Oude Veer, staat dit jaar met een zeer hoog gemiddelde van 9,4 op de vijfde plaats in de reviewtool Advocaatscore. Deze beoordeling is gebaseerd op 46 reviews. In totaal zijn er bijna 2000 advocaten aangesloten bij Advocaatscore.

Mark Huijzer van het gelijknamige advocatenkantoor reageert enthousiast:"We zijn supertrots op onze vijfde plaats in de top 10 van advocaten met de hoogste cliënttevredenheid!"

Ook via klantvertellen.nl scoort Huijzer Advocaten goed, namelijk een gemiddelde van 9,2. De laatste 12 maanden zelfs een gemiddelde van 9,4.

Voor meer informatie, zie www.huijzer-advocaten.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.