Complete bestuurswisseling bij de V.V.H.P.

03 december 2019 door Hennie van der Zouw
Complete bestuurswisseling bij de V.V.H.P.

PAPENDRECHT - Het bestuur van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht laat weten, dat met ingang van 1 januari 2020 niet alleen trainsters Lenie Breedveld en Arja Smit zullen stoppen met  trainingen te verzorgen voor de verenging en dat ze opgevolgd worden door twee nieuwe trainsters te weten Eliza Faas en Ingrid den Uijl, maar dat ook het gehele bestuur besloten heeft te stoppen om de jongere generatie een kans te geven.

Gezamenlijk is er gezocht naar een nieuw bestuur en…. die is gevonden. Een mooi dynamisch bestuur komt op 1 januari 2020 dat vol zit met plannen en waar de leden er allemaal ook veel zin in hebben.

De oude en aftredende bestuursleden zijn tussen de 60 en de 70 jaar oud, daarom werd het tijd voor verjonging.

Arja Smit is blij om na 33 jaar in het bestuur gezeten te hebben, waar ze zich bezig hield met vele zaken in en om de vereniging en veel gestreden heeft voor de vereniging: zij deed de geldzaken, was het gezicht naar de gemeente toe en verzorgde vele jaren de PR van de vereniging. Zo heeft zij al eerder  aangegeven per 1 januari deze taak over te willen geven aan de jongere generatie met de hoop dat ook zij er vol voor zullen gaan daar waar het nodig is. De verenging bestaat niet voor niets al vanaf 1981 en heeft in het begin gestreden voor het recht voor de honden en hondenbezitters van Papendrecht.

Lenie Breedveld zit al vanaf 1993 in het bestuur van de V.V.H.P. en stopt ook per 1 januari, ook zij is blij dat er een jongere generatie verder met de verenging zal gaan.

Anneke van der Perk heeft vele jaren actief getraind bij de vereniging en kwam per 2011 in het Bestuur. Corrie van St. Annaland heeft ook eerst actief getraind met haar hond en kwam per 2017 als bestuurslid binnen de verenging.

Ingrid den Uijl is onlangs bijgekomen in het bestuur en zij zal het stokje over gaan nemen om de kar te gaan trekken samen met de nieuwe bestuursleden die zich in januari zullen gaan voorstellen. Héél het oude bestuur is dan ook héél blij fijne mensen gevonden te hebben die er allen zin in hebben om leuke dingen te gaan organiseren.

Er komen leuke cursussen in het nieuwe jaar. Dit wordt later bekend gemaakt. Ook Sport en Spel zal gewoon doorgaan in het nieuwe jaar op de zondagmorgen. Lenie en Arja zullen tot het einde van dit jaar nog actief zijn met Sport en Spel en dan geven ze echt het stokje over aan de nieuwe trainsters,  nu helpen ze het laatste half jaar mee tijdens de trainingen op de zondagmorgen en vinden het erg leuk om te doen.

In januari wordt er wéér een puppycursus georganiseerd voor  pups vanaf 12 weken en een Jonge Hondencursus voor honden vanaf de  6mnd, deze zit echter al bijna vol.

Ook kan men zich opgeven voor Sport en Spel, een leuke bezigheid voor baas en hond. Voor informatie kan men contact opnemen met Ingrid den Uijl tel. 06-22016990 of denuij.ingrid@gmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.