Pieten op bezoek bij klim- & klauteravond volleybalvereniging Flits

02 december 2019 door Hennie van der Zouw
Pieten op bezoek bij klim- & klauteravond volleybalvereniging Flits

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 23 november had volleybalvereniging Flits een leuke SinterPiet klim&klauter avond georganiseerd voor de jeugd in het Sportcentrum van Papendrecht. Aan de ene kant van de zaal gingen de kinderen aan de slag met cadeautjes brengen tussen allerlei hindernissen door, en aan de andere kant leerden ze klimmen en klauteren.

Wat leuk dat ook een stel Pieten langs kwamen om mee te doen. Aan het einde van de avond kregen alle kinderen een pietendiploma. Het was een super gezellige en geslaagde avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.