Supermarkt Maha overvallen, politie zoekt getuigen

27 november 2019
Supermarkt Maha overvallen, politie zoekt getuigen

PAPENDRECHT - Op woensdag 27 november omstreeks 19.00 uur hebben twee mannen  supermarkt Maha aan de Korenbloemstraat overvallen. Ze dreigden met een vuurwapen en mes en gingen er vandoor met geld uit de kassa. Opvallend is dat een van de mannen een Vendetta masker droeg, de ander een bivakmuts.
En even later kwamen de mannen zelfs nog terug, omdat ze ook een rolletje met twee euro munten willen hebben.

Het gaat om twee mannen van 1.80-1.85 meter lang, tussen de 20 en 25 jaar. Ze droegen beiden een spijkerbroek en een donkere jas. De politie doet buurtonderzoek, maar kan alle hulp gebruiken. Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Bel dan met 0900-8844.

Het is niet de eerste keer dat er ongenode gasten in de supermarkt kwamen. Bijna twee jaar geleden, op 1 februari 2018 vond er een inbraak plaats, wat een grote domper was voor de eigenaar die net een paar maanden geleden was gestart.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.