Rateb Shoufan krijgt nieuwe laptop na inbraak supermarkt MAHA

02 februari 2018
Rateb Shoufan krijgt nieuwe laptop na inbraak supermarkt MAHA

PAPENDRECHT - Op donderdag 1 februari 2018 vond er een inbraak plaats aan supermarkt MAHA aan de Korenbloemstraat. Dit was een flinke domper voor de Syrische eigenaar Rateb Shoufan, die de supermarkt in december 2017 was gestart.

Bij de inbraak werd onder andere een laptop gestolen. Maar vandaag was er een lichtpuntje voor Rateb: namens stichting werkbank Drechtsteden mocht Herman Nieuwstraten hem een vervangende laptop aanbieden!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.