Swingend en creatief Sinterklaasfeest in de PUP

30 november 2019 door Josette Huisman
Swingend en creatief Sinterklaasfeest in de PUP

PAPENDRECHT - Op zaterdag 30 november is het "Feest van Sinterklaas" gevierd in de PUP-tent op de Markt. Heel gezellig met heel veel pieten en activiteiten. Een feest voor jong en oud.

Natuurlijk was Sinterklaas zelf aanwezig om met kinderen op de foto te gaan en om handjes te geven.

Je kon meedansen en zingen tijdens het optreden van de Knotkids en djumpen en gekkigheid uithalen tijdens de draaishow van DJ Piet.

Ook kon je heerlijk relaxen of knutselen. Zo zijn deze editie heel veel klompjes versierd met stickers, stift en/of verf. Je kon een mooie tekening kleuren voor de Sint of een houten piet verven. Natuurlijk ontbrak het speculaas versieren niet. Met heel veel glazuur uiteraard!

Het was ook mogelijk om jezelf te laten schminken. Om 14.00 uur startte Clown Coco met zijn lachwekkende show. Hij maakte een hoop grapjes en zorgde voor vrolijkheid.

Als je wilde mocht je antwoord geven op de vraag: "Waar ben jij dankbaar voor?" Alle ingevulde briefjes werden aan de wand naast het grote roze hart gehangen.

Net buiten de tent op winkelPark De Meent  liepen heel veel verschillende soorten pieten. Er waren muziekpieten, assistentpieten, roetveegpieten enz.Maar wie extra opvielen... waren de bakkers met hun pepernoten bakmachine. Uiteraard gaven zij uitleg over wat voor ingredienten er in de pepernoten gaan. Daarna lieten ze zien hoe de bakmachine werkt en kon iedereen proeven. Uiteraard smaakten ze heerlijk!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.