Liefdadigheidsactie Papendrechtse familie Aarnoutse krijgt vervolg in Bergen op Zoom

28 november 2019 door Ton Vermeulen
Liefdadigheidsactie Papendrechtse familie Aarnoutse krijgt vervolg in Bergen op Zoom

PAPENDRECHT - De Liefdadigheidsactie  van familie Aarnoutse van enkele weken terug, heeft een balletje aan het rollen gebracht.  Mevrouw Aarnoutse, die medewerkster is bij kledingwinkel van de Ven, leverde een dag salaris in, voor nieuwe kleding uit het magazijn. Dat bracht ze naar de kledingbank in Papendrecht, voor mensen die het minder hebben. Haar bazin werd hierdoor geïnspireerd, zocht meer nieuwe overgebleven kleding op en bracht die naar de kledingbank in Bergen op Zoom.

Mevouw Aarnoutse vertelt: “De bazin dacht erbij na: “Ik heb er nooit zo bij stilgestaan, dat is eigenlijk een heel goed doel.” Ze is het magazijn op gaan ruimen en heeft een hele pallet naar Bergen op Zoom gebracht. Daar wilden ze nog wel meer, dus ze is nog meer gaan brengen. Ook had ze een pallet voor Sliedrecht. Die hebben we net opgehaald. We hebben echt heel veel dozen.”

Babymutsjes voor babypakket
Aan de kledingbank Papendrecht werd ook weer gedacht. “We hebben net een gedeelte weggebracht bij de kledingbank in Papendrecht. Die waren er weer blij mee. Er zaten babymutsjes bij . Toen zeiden ze: “Dat is leuk bij het babypakket.” Nu blijkt dat klanten bij de voedselbank, die bevallen zijn, een doos krijgen met nieuwe babyspullen erin. Dat was leuk om te horen. Wat zou het mooi zijn als meer bedrijven, die bijvoorbeeld nieuwe rompertjes of slabbetjes over hebben, de kledingbank hiermee willen sponseren?”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.