Hélène Borsje wint gouden medaille

26 november 2019 door Hennie van der Zouw
Hélène Borsje wint gouden medaille

PAPENDRECHT - Olympia-turnster Hélène Borsje (zie foto) wist zaterdag bij de eerste plaatsingswedstrijd voor de districtsfinale 4e divisie de eerste plaats te halen. Zij turnde een prima wedstrijd bij de senioren D inclusief een mooie nieuwe vloeroefening. Voor Hélène is dit een mooi uitgangspunt voor de tweede plaatsingswedstrijd.

Na 2 wedstrijden wordt bepaald wie er doorstroomt naar de districtsfinale van Zuid-Holland. Naast Hélène wist ook Stevie IJzerman zich in de medailles te turnen in de categorie jeugd 2. In haar 1e wedstrijd bij de keuze-oefenstof in de 4e divisie mocht zij tot haar grote verrassing de bronzen medaille ophalen. Stevie turnde vooral heel goed op brug ongelijk en op vloer. Naast beide turnsters kwamen ook Vera Nederhof (senior D) en Laura Brugmans (jeugd 2) in actie.

Zij eindigden beiden in hun wedstrijd op de zevende plek. Een prima prestatie voor beide turnsters. Vera liet een heel stabiele balkoefening zien en Laura turnde een mooie vloeroefening met veel uitstraling. Half januari 2020 komen deze turnsters opnieuw in actie tijdens de tweede plaatsingswedstrijd. Hopelijk is Anna Bakker er dan ook weer bij als turnster. Zij kon door een blessure jammer genoeg niet turnen en was mee als supporter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.