Heren DES laat winst glippen tegen Achilles

26 november 2019 door Hennie van der Zouw
Heren DES laat winst glippen tegen Achilles

PAPENDRECHT - De Heren 1 van DES'72 maakten het zich onnodig lastig door vooral tegen zichzelf en de scheidsrechter te handballen. Door een groot aantal onnodige tijdstraffen kon tegenstander Achilles uitlopen naar de winst. Mede door twee gemiste strafworpen aan het einde van de wedstrijd werd verloren met 29-27. Een gemiste kans om de aansluiting te behouden met de subtop in de hoofdklasse.

Heren 2 van DES ‘72 pakten in de thuiswedstrijd tegen Achilles uit Utrecht een nuttige overwinning. Ondanks dat de heren pas na 13 minuten hun eerste doelpunt maakten en pech hadden met de afstandsschoten, konden zij toch de aansluiting houden.

Met rust was het 12-11 in het voordeel van Achilles. Na de rust pakten de heren het goed op en wisten in een gelijkopgaande wedstrijd de punten in Papendrecht te houden. Er werd gewonnen met 27-25, waardoor het team opschoof naar de derde plaats in de 1e klasse.

Heren 3 verloor kansloos met 30-18 tegen een sterke tegenstander Atomium ‘61 uit Rotterdam.

De heren junioren gaven ook dit weekend niet thuis. Zij verloren onnodig tegen WHC/Hercules. De heren junioren gaven een voorsprong van 5 doelpunten in de 2e helft weg, waardoor zij uiteindelijk verloren met twee doelpunten verschil.

De D1, die deze competitie nog geen punt hebben verloren, deden dit ook dit weekend niet en wisten te winnen van Vires et Celiritas met 17-12. Hierdoor blijven zij 1e in hun poule.

De D2 speelden een heel spannende wedstrijd tegen TOGB. Door goed samenspel wisten zij hun wedstrijd met 1 doelpunt verschil te winnen. Aan het einde van de wedstrijd stond er een 11-10 in het voordeel van DES ‘72 op het scorebord.

De C1 speelden deze week 2 wedstrijden. Mede doordat zij in een hele sterke poule spelen, wisten zij beide wedstrijden niet in winst om te zetten.

De F jeugd speelde ook een spannende wedstrijd en  een gelijkspel met 4-4 was het gevolg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.