Business & Bites op Marktplein voorziet in behoefte

23 november 2019
Business & Bites op Marktplein voorziet in behoefte

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft ruim 2200 ondernemers binnen haar grenzen. En in het afgelopen jaar zijn er 300 nieuwe bedrijven in Papendrecht gestart. Zij zorgen voor veel werkgelegenheid, waar de gemeente Papendrecht uiteraard erg blij om is.

Om de Papendrechtse ondernemers te bedanken, wordt er op woensdag 27 november de netwerkborrel Business & Bites georganiseerd in de grote tent op het Marktplein. Van ZZP'er tot multinational, iedere ondernemer uit Papendrecht is welkom.

Vorig jaar werd deze bijeenkomst voor de eerste keer georganiseerd. Toen had de gemeente 70 aanmeldingen ontvangen en waren er 120 ondernemers.
Dit jaar zijn er reeds 100 inschrijvingen, dus er wordt dit jaar een verdubbeling verwacht.

In een gezellige ambiance kan men genieten van een hapje en een drankje. Er zijn geen sprekers, dus het gaat echt om de onderlinge ontmoeting.

De bijeenkomst is tussen 17:30 uur en 21:00 uur, zodat iedere ondernemer hier bij kan zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.