Derde speelronde van de Korfbal League

21 november 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Aankomend weekend wordt de derde speelronde van de Korfbal League gespeeld.

PKC - Groen-Geel
Na de confrontatie met promovendus Tempo, vorig weekend, staat voor PKC/SWKGroep zaterdag het duel met die andere nieuwkomer GG/IJskoud de Beste op het programma. De Wormernezen lieten tegen landskampioen Fortuna zien prima op het hoogste niveau mee te kunnen, nu mogen ze in Papendrecht PKC het vuur aan de schenen leggen.

Het volledige programma van speelronde drie:

Zaterdag 23 november:
15.30 uur PKC/SWKGroep - GG/IJskoud de Beste
20.00 uur KZ/Thermo4U - Tempo
20.00 uur DVO/Accountor - LDODK/Rinsma Modeplein
20.00 uur DOS'46 - TOP/SolarCompleet

Zondag 24 november:
15.30 uur Fortuna/Delta Logistiek - Blauw-Wit (A)

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.