Vego Papendrecht schaft unieke zandbooster aan

19 november 2019 door Hennie van der Zouw
Vego Papendrecht schaft unieke zandbooster aan

PAPENDRECHT - Als eerste in Nederland heeft VEGO Papendrecht de ZandBooster aangeschaft.

De ZandBooster is ontworpen om materiaal op de juiste plek te krijgen waar u die wilt. Of dit nu droog zand, zware grond of grind en split is, de ZandBooster kan al deze materialen op de plek krijgen waar men het wilt, tot wel 25 meter ver.

Hiervoor heeft men geen kruiwagen nodig. Niet meer scheppen. Enkel met een hark of een schep de zand of grond even vlak trekken en u bent klaar.

Dit levert veel voordelen op voor de consument, maar ook voor de hovenier en aannemer. Een hovenier kan veel tijd besparen door de ZandBooster in te zetten om een tuin op te hogen of een oprit vol met split te krijgen.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Een aannemer kan de ZandBooster gebruiken om een sleuf te vullen. Want de afstand mag dan tot 25 meter gaan, maar lossen direct aan het uiteinde van de band is geen probleem. Het aanvullen van een damwand of bouwput wordt hierdoor ook vele malen makkelijker.

Een particulier kan van de korte afstand gebruik maken door het zand net over het randje van de schutting of de schuur te laten storten.
Bent u het 2de huis van de hoek? 3de? Beide geen probleem voor de ZandBooster tot 14m3 binnen 15 minuten in de tuin geboost.

Ook heeft Vego Papendrecht in 2019 2 gloednieuwe Mercedes Arocs 8*4 vrachtwagens gekocht. De ene zal de trailer gaan vervangen en de ander is voor het vernieuwen van de knijperwagen.
De vervanger van de trailer is een speciaal ontwerp afgekeken uit Duitsland. Een strakke bakwagen met grote laadvloer van wel 6.20 meter, kraan achterop en een middenas-aanhanger. Door de lange kraan van 10.20 meter achterop te plaatsen kan de gehele bakwagen en de aanhanger vanaf 1 vast punt gelost worden.

Zonder de aanhanger kan de vrachtwagen, via de achterkant, materialen veel verder de tuin in lossen als onze andere auto’s waar de kraan achter de kabine staat. Dit zorgt wederom voor tijd en geldbesparing bij zowel de particulier als de hovenier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.