PKC wint gemakkelijk met 32-20 van Tempo

18 november 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Nieuwkomer Tempo had een zware dobber aan PKC/SWKGroep. Al vroeg in de wedstrijd keken de Alphenaren tegen een 8-1 achterstand aan. Daarna kwam de ploeg aan de hand van Jelle Steenbeek iets beter in de wedstrijd, maar spannend werd het niet meer. Het hoogtepunt van het duel was het schitterende doelpunt van Randy Oosting, met één hand, nadat Olav van Wijngaarden hem met een pass achter zijn rug langs op maat bediende.

De uitslagen van speelronde twee in de Korfbal League:

Blauw-Wit (A) - DOS'46: 27-27
GG/IJskoud de Beste - Fortuna/Delta Logistiek: 26-32
TOP/SolarCompleet - DVO/Accountor: 29-22
PKC/SWKGroep - Tempo: 32-20
LDODK/Rinsma Modeplein - KZ/Thermo4U: 33-25

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.