Heren junioren DES ‘72 leiden opnieuw verlies

18 november 2019 door Hennie van der Zouw
Heren junioren DES ‘72 leiden opnieuw verlies

PAPENDRECHT - De heren junioren, die spelen in de samenwerking Drechtsteden, verloren afgelopen weekend in hun nieuwe tenues gesponsord door Wolkap uit Zwijndrecht hun wedstrijd tegen EHC met 31-20. Wolkap is een onderneming die actief in de binnenvaart branche, onder meer in de vracht-, tank- en sleepvaart. Na hun promotie hebben de heren junioren het aanzienlijk moeilijker dit zaalseizoen. Maar het seizoen is nog lang en de overwinningen zullen zeker nog volgen.

Heren 1 speelden hun uitwedstrijd tegen Celiritas uit Amersfoort. Het was een spannende gelijkopgaande strijd. De heren stonden zelfs enkele minuten voor tijd voor met 2 doelpunten, maar konden dit niet vasthouden. Uiteindelijk werd gelijk gespeeld met 27-27.

Heren 2 moesten aantreden tegen Nijenrodes en pakten wederom de volle winst met 24-13. Hierdoor schuiven zij op naar de vierde plaats in de competitie.

Heren 5 moesten aantreden tegen Rijnsoever en verloren, mede doordat zij kampen met veel blessures met 29-19.

De gemengde jeugd C speelde een hele goede wedstrijd uit tegen Heerle. Hier is een opgaande lijn zichtbaar in het spel. Helaas werd wel verloren met 19-14.

De D2 speelde ook een goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Tegen Helius werd verloren met drie punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.