Claudia Bossenbroek winnares Groot Papendrechts Dictee

18 november 2019 door Hennie van der Zouw
Claudia Bossenbroek winnares Groot Papendrechts Dictee

PAPENDRECHT - Op woensdag 13 november jongstleden was al weer de 14e editie van het jaarlijkse Groot Papendrechts Dictee. Bert Lock was ook nu de spreekstalmeester van deze gezellige avond. "Spelletjesavond" was de titel van het dictee, dat door Randy van Halen was geschreven. Het leek voor de deelnemers in de goed gevulde zaal van De Palm een relatief gemakkelijk avond te worden. Randy had een dictee gemaakt, waarin hij nauwelijks gebruikte oud-hollandse woorden en Engelse benamingen had weten te vermijden.

Toch bleek het dictee nog genoeg instinkers te bevatten, om het verschil te maken. Claudia Bossenbroek was de winnares met uiteindelijk slechts 1 fout. Inge Kooijman zat haar op de hielen met maar 3 fouten. Meerdere mensen hadden slechts 5 fouten; na loting kreeg Tineke van het Hof de 3e prijs uitgereikt.

Het was opnieuw een hele gezellige en leerzame avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.