Feestelijke intocht Sinterklaas

12 november 2016
Feestelijke intocht Sinterklaas

PAPENDRECHT - Burgemeester Aart-Jan Moerkerke was samen met zijn vrouw op zaterdag 12 november de eerste die Sinterklaas een hand mocht geven. Samen met duizenden enthousiaste kinderen en hun ouders zag hij de stoomboot om 13.00 uur de jachthaven van Papendrecht binnenvaren.

De Sint stapte samen met een aantal Zwarte Pieten over in een sloep en voeren door de jachthaven zodat de kinderen langs de Goedheiligman ook goed konden zien.

Zoals voorgaande jaren werden er in en rondom de jachthaven vooraf de nodige activiteiten georganiseerd. En ook dit jaar waren de pieten 'gewoon' zwart ondanks de landelijke discussie die er over wordt gevoerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.