Sinterklaas intocht zaterdag 15 november in de Jachthaven

12 november 2014
Sinterklaas intocht zaterdag 15 november in de Jachthaven

PAPENDRECHT - Vol verwachting klopt ons hart, want Sinterklaas meert alweer bijna aan in Papendrecht. Sinterklaas en zijn Pieten worden zaterdag 15 november om 13.00 uur verwacht in de jachthaven van Papendrecht. De Sint zal worden ontvangen door zingende kinderen. Daarna wordt hij welkom geheten door burgemeester De Bruin.

Rond 14.00 vervolgd de Sint zijn weg door Papendrecht. Samen met zijn schimmel rijdt hij naar het Winkelcentrum Westpolder, waar hij plaatsneemt op een speciale stoel. Kinderen kunnen de Sint hier ontmoeten.

Route
Vanuit de haven gaat Sinterklaas te paard via de Pontonniersweg naar het Bosch. De route is verder als volgt:
Oude Veer- rechtsaf naar de Veerpromenade- rechtsaf naar de Weteringsingel- linksaf naar de Muilwijckstraat- rechtsaf naar de Vrijheer van Eslaan- linksaf naar de Zonnebloemstraat- rechtsaf naar de Lange Tiendweg- linksaf naar de Kennedylaan- oversteek Burgemeester Keijzerweg naar de Platanenlaan- Kastanjelaan- Wieklaan- Molenlaan –  oversteek naar de Jan Steenlaan. De Sint eindigt bij winkelcentrum Westpolder.

Verkeershinder
Tussen 13.00 uur en 15.30 uur kan er enige verkeershinder ontstaan in de diverse straten langs de route. Tussen 13.30 uur en 14.00 uur is de Pontonniersweg tussen de Eilandstraat en het parkeerterrein aan de Pontonniersweg (ter hoogte van de appartementen aan de Pontonniersweg 1- 58) afgesloten voor verkeer.

Voor meer informatie over de intocht of rondrit? Kijk op de website www.sintpapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.