Sinterklaas intocht in Papendrecht

12 november 2011
Sinterklaas intocht in Papendrecht

PAPENDRECHT - Héél Papendrecht was zaterdag naar de haven gekomen om Sinterklaas te verwelkomen.  Iedereen wilde er bij zijn; de burgemeester was er, héél véél Zwarte Pieten en hulppietjes, Americo, de trouwe schimmel van de Sint, papa’s en mama’s opa’s en oma’s en véél, héél véél lieve kinderen.

Zelfs het beeldje van Aaichie, de ertepeller was in Sinterklaas-sferen. Héél Papendrecht is dus blij dat  Sint Nicolaas er weer is!

   

 Foto's: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.