Intocht Sinterklaas in Papendrecht 2007

17 november 2007
Intocht Sinterklaas in Papendrecht 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 17 november was het eindelijk zover, want Sinterklaas vereerde Papendrecht met een bezoek en zal de komende paar weken weer veelvuldig te zien zijn in Papendrecht! Op het jachthaventerrein waren er al vanaf 11:30 uur de nodige activiteiten, zoals een suikerspinkraam en een draaimolen, zodat de kinderen zich niet hoefden te vervelen tijdens het wachten op de "stoomboot" van Sinterklaas. Verder werd er ook koffie, thee en warme chocomel geschonken. Gezellige Sinterklaasliedjes (met medewerking van de Knotkids, Swingkapel Deesjafoe en de Merweboertjes) zorgden op de achtergrond voor de echte gezelligheid voor de paar duizend opgekomen belangstellenden. Tussen 13:00 en 13:15 uur arriveerden eerst een aantal boten met tientallen pieten, maar om 13:20 uur was het eindelijk zover, want toen arriveerde met Sinterklaas in de haven, waar ze met luid gejuich en enthousiasme werden onthaald. Op zijn schimmel maakte Sinterklaas vervolgens een rondje door half Papendrecht, terwijl de pieten menig kinderhand vulden met pepernoten en snoepgoed.

© fotografie: RonTiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.