Prijsuitreiking bij Sjaloom

14 november 2019 door Hennie van der Zouw
Prijsuitreiking bij Sjaloom

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag 13 november werden er prijzen uitgedeeld bij Sjaloom (Veerpromenade 18 in Papendrecht). Vanwege de christelijke Kinderboekenmaand was er een kleurwedstrijd uitgeschreven. Noah van 3, James van 6 en Levi van 8 jaar hadden gewonnen en kregen allemaal een mooi (luister-)boek mee.

Foto v.l.n.r manager Christel Kooijman, Noah, Levi en James.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.