Ward Visser, Ilona Dekker en Jenny Schouten winnen kleurwedstrijd Sjaloom

15 november 2018
Ward Visser, Ilona Dekker en Jenny Schouten winnen kleurwedstrijd Sjaloom

PAPENDRECHT - Woensdagmiddag 14 november werden in Sjaloom, chr. boeken & muziek, Veerpromenade 18, de cadeaus uitgedeeld aan de winnaars van de kleurwedstrijd die gehouden was vanwege de kinderboekenmaand. Ward Visser, Ilona Dekker en Jenny Schouten kregen een mooi boek waar ze erg blij mee waren.

op de foto de blije prijswinnaars van de kinderboekenmaand kleurwedstrijd Sjaloom. Van links naar rechts: Ward Visser, Ilona Dekker, Christel Kooijman (winkelmanager), Jenny Schouten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.