Winnaars bij Sjaloom in het zonnetje gezet

15 november 2017
Winnaars bij Sjaloom in het zonnetje gezet

PAPENDRECHT - Vandaag zijn 3 winnaars in het zonnetje gezet bij Sjaloom chr. boeken & muziek. Zij hadden deelgenomen aan de wedstrijd die georganiseerd werd in verband met de Christelijke Boekenmaand.

Er waren 3 prijzen namelijk: voor een kind in de onderbouw, in de middenbouw en in de bovenbouw. Voor kinderen in de onder- en middenbouw bestond de wedstrijd uit het zo mooi mogelijk inkleuren van de kleurplaat. Hier hebben Eva Huisman en Eva van Esseveld gewonnen.

Voor de wedstrijd voor de bovenbouw was creativiteit nodig. Er moest rond het thema 'Bibbers in je buik!' met het motto 'Je hoeft niet bang te zijn, want God is bij je!' iets gemaakt worden. In dit geval was er door de winnaar Lucas Bode een zelf verzonnen verhaal geschreven. Alle drie de winnaars kregen een boek. (1 boek werd in ontvangst genomen door oma Ria Schillemans, omdat haar kleindochter te ver weg woonde om even langs te komen)

Ook tijdens deze feestelijke maanden heeft Sjaloom boeken en muziek voor iedereen!
Deze maanden bent u bij Sjaloom op zijn plek voor de aanschaf van spannende en verantwoorde boeken. Daarnaast biedt Sjaloom in de kelder christelijke muziek en dvd's aan.Heel november is het de Maand van de christelijke muziek. Koopt u voor minimaal € 20,-  aan muziekproducten, dan krijgt u de cd "Passie voor Muziek deel 2" cadeau. Hierop staan 21 tracks van bekende Nederlandse en internationale christelijke artiesten, waaronder Kinga Ban, Joke Buis en Adrian Snell. De cd is eventueel ook los te koop voor Euro 3,99.

Sjaloom chr. boeken & muziek vindt u aan de Veerpromenade 18.
Boeken, cadeau-artikelen, dvd's en cd's zijn ook te bestellen via de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.