Nieuwe inspeelshirts voor meisjes B1 v.v. Flits

11 november 2019 door Hennie van der Zouw
Nieuwe inspeelshirts voor meisjes B1 v.v. Flits

PAPENDRECHT - De meiden van v.v Flits B1 hebben nieuwe inspeelshirts ontvangen van sponsor Eteha Slangtechniek. Meisjes B1 gaat aan kop in de competitie en hopen over een paar weken het kampioenschap te kunnen vieren.

Vooralsnog staan er de komende weken nog pittige wedstrijden op het programma tegen de nummers 2 en 3 uit de competitie. Aankomende zaterdag spelen ze om 12.30 tegen de huidige nummer 2, Voltena, in het Sportcentrum Papendrecht. U bent van harte welkom om ze aan te komen moedigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.