Drechtstreek bezorgt GJS eerste punten

11 november 2019 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek bezorgt GJS eerste punten

PAPENDRECHT - In de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager GJS verloor Drechtstreek in een zeer matige wedstrijd met 3-1. De ploeg uit Gorinchem haalde de eerste punten van de competitie binnen tegen een zwak optredend Drechtstreek.

Na een minuut of twintig ontstond er een door een inschattingsfout van doelman Joris Moesman een goede kans voor Ruud Bos die niet aarzelde en de 1-0 binnen schoot. Ondanks enkele aardige aanvallen van Drechtstreek kwam men niet tot scoren. Een goed genomen vrije trap van Daeley van der Graaf en een afstandsschot van Mark Kunst troffen geen doel. Tegen het eind van de eerste helft moest Silvan Damwijk geblesseerd het veld verlaten en hij werd vervangen door Patrick Tukker. De rust werd bereikt met een 1-0 tussenstand.

Na een kwartier in de tweede helft was het opnieuw een slippertje in de verdediging dat leidde tot een doelpunt. Nordin El Hassani profiteerde en kon alleen op de keeper af gaan om de 2-0 te scoren. Met de 2-0 achterstand paste coach Bart Toom nog wel twee wissels toe maar de wedstrijd kantelde niet. In de 80ste minuut van de wedstrijd kreeg Drechtstreek een vrije trap te nemen op de helft van GJS. Die kort genomen bal werd onderschept waardoor Rob van de Boon zo door kon lopen richting het Drechtstreek doel. Hij speelde de bal af op El Hassani die zijn tweede van de middag in kon schieten. Enkele minuten later kreeg Mark Kunst een penalty te nemen nadat Erwin van der Heiden was neergehaald in he strafschopgebied. Kunst scoorde nog wel de 3-1 maar de wedstrijd werd uitgespeeld zonder verdere scores.

Met dit verlies deed Drechtstreek zichzelf pijn want het staat nu op plaats 12 van de ranglijst met slechts 4 punten uit zeven wedstrijden. Komende zaterdag staat de inhaalwedstrijd tegen Wieldrecht op het programma. Aanvang van die wedstrijd in sportpark Oostpolder is 14.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.