Heren senioren 1 pakken volle winst

11 november 2019 door Hennie van der Zouw
Heren senioren 1 pakken volle winst

PAPENDRECHT - Heren senioren 1, die spelen onder de naam Drechtsteden in het samenwerkingsverband met Saturnus ‘72 en Conventus, pakten tegen HC Zeeland de volle winst. In de nieuwe tenues, gesponsord door het bevrachtingskantoor uit Papendrecht Rijnmond Logistics B.V., werd de winst in de 2e helft veilig gesteld. Bij rust stond HS1 met 18-17 voor en na de rust werd deze voorsprong rustig uitgebouwd tot 31-26.

De heren junioren verloren dit weekeinde voor de 2e keer. Zij begonnen slecht aan hun wedstrijd. Veel balverlies en technische fouten speelden hun parten. De ruststand was 11-21. Na rust leek het wel of er een ander team uit de kleedkamer was gekomen en werd gestart met een inhaalrace. Helaas lukte dit niet meer en werd verloren met 33-27.

Heren senioren 5 verloren hun wedstrijd tegen Atomium met 30-19.

De dames B wonnen hun wedstrijd zonder tegendoelpunten met 7-0. Dat gebeurt niet vaak bij handbalwedstrijden, echter doordat de dames verdedigend geen kansen weggaven, bleef de nul op het scorebord.

De D1 won nu ook weer tegen Atomium ‘61 uit Rotterdam. Tot op heden heeft dit team nog geen tegenstand gehad. Deze wedstrijd had het team het wel lastiger, maar ondanks de goede tegenstand van Atomium ‘61 werd er gewonnen met 24-17 en behield men de koppositie.

De D2 speelde een goede wedstrijd tegen Indus ‘67, maar verloor uiteindelijk met 16-4.

De F1 speelde tegen het altijd lastige Twist en in een leuke wedstrijd werd verloren met 15-1.

De dames midweek speeldeN hun 1e wedstrijd in de vernieuwde samenstelling en wisten gelijk de winst te pakken tegen SDS ‘18. Er werd ruim gewonnen met 20-6.

De heren midweeks had het lastiger in Zoetermeer. Met de rust stond men nog achter met 7-4. Na de rust kwamen de heren als herboren uit de kleedkamer en mede door uitmuntend keeperswerk werd na een inhaalrace gewonnen met 12-10.

(Op de foto: Drechtsteden heren 1)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.