Geslaagd bedrijventoernooi volleybalvereniging Flits

11 november 2019 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdagavond was alweer het 5e bedrijventoernooi van volleybalvereniging Flits uit Papendrecht. Met een record aantal deelnemende teams van 20, startte de avond met een gezellig buffet.

Om 19.00u begonnen de wedstrijden. In verschillende poules speelden de teams ieder 5 wedstrijden. De uiteindelijke winnaar was het team van Timmerbedrijf Volkerink uit Papendrecht. Op de tweede plaats gevolgd door het team van Hoek en Blok uit Sliedrecht en op de derde plek het team van RM Stoffering uit Papendrecht. Het was wederom een zeer geslaagde, sportieve en gezellige avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.